15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 https://wordpressloket.com 300

Website maken

“WordPress is gewoon ideaal voor professionele websites!”

Kies voor WordPress

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS en dat is natuurlijk niet voor niets. Er zijn eindeloos veel redenen te noemen om te kiezen voor WordPress. Wij benoemen zomaar even wat voordelen van WordPress

  • >> De functionaliteiten zijn onbeperkt
  • >> Het is bijzonder gebruiksvriendelijk
  • >> Uitstekende mogelijkheden op SEO-gebied
  • >> De investering is minimaal
  • >> Er zijn meer dan 25.000 verschillende plug-ins beschikbaar
  • >> Compatibel met alle apparaten

Met WordPress kun je eenvoudigweg alle kanten op. Je kunt kiezen voor standaard templates, maar maatwerk is even goed mogelijk. WordPress Loket ontwerpt, bouwt en onderhoudt maatwerk websites die door onze klanten eenvoudig kunnen worden aangepast wanneer dit nodig is. Uiteraard zorgen wij ook voor het nodige onderhoud wanneer je dit wilt. Wil je vooral heel veel zelf doen, maar loopt je op een bepaald moment toch ergens tegenaan dat je zelf niet kunt oplossen? Dan staat onze helpdesk voor je klaar.

Snelheid en veilig

Er worden in deze online tijd veel hoge eisen gesteld aan websites. Zo moet de laadtijd van een website uitstekend zijn om te voorkomen dat online bezoekers vertrekken zonder de website te hebben gezien. WordPress biedt een optimale snelheid. Een ander belangrijk punt is natuurlijk de veiligheid. Jij wilt een goede veiligheid bieden aan jouw online bezoekers. WordPress websites zijn uitstekend te beveiligen en er zijn geen grote investeringen voor nodig. Met een WordPress website voldoe je eenvoudig aan de hoge eisen die online bezoekers stellen.

Optimale samenwerking

Wanneer jij bij ons komt voor een WordPress website of een webwinkel, dan kun je een optimale samenwerking verwachten. Wij vinden het belangrijk dat jouw website of webshop volledig aan jouw wensen en eisen voldoet. Door goed met jou samen te werken weten wij precies wat jij van ons verwacht en kunnen wij jou de services bieden die jij nodig hebt. Samenwerking is de sleutel tot succes en wij gaan deze samenwerking graag met jou aan.

Diverse pakketten

Niets is standaard, dus onze pakketten ook niet. Je wilt niet betalen voor services waar jij helemaal geen gebruik van maakt. Dit begrijpen we! Daarom hebben wij diverse pakketten samengesteld om je voldoende mogelijkheden te bieden. Je hebt bij ons altijd de keuze en je hoeft niet te investeren in zaken waar je niets aan hebt. Zo zorgen wij voor een dienstverlening die perfect aansluit op jouw behoeften.

Vraag een offerte aan!

Wil jij ook profiteren van het gemak, de veiligheid en de snelheid van WordPress in combinatie met de professionele en veelzijdige service van WordPress Loket? Dan ben je natuurlijk van harte welkom. Je kunt direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij stellen deze graag voor je op. Heb je eerst nog vragen of wil je meer weten? Voor informatie en advies kun je altijd even contact met ons opnemen.