15 49.0138 8.38624 1 1 4000 1 https://wordpressloket.com 300

Over ons

“Voor iedere taak zetten wij de juiste specialisten in”

Team van specialisten

WordPress Loket biedt een veelzijdige dienstverlening. Dit betekent dat je bij ons terecht kunt voor écht alle services die te maken hebben met websites en webwinkels. Wij vinden het belangrijk dat je altijd op vakkundige wijze geholpen wordt, ongeacht jouw vraagstuk. Daarom werken wij met een team van specialisten. Iedere professional heeft eigen kennis, ervaring en expertise. Hierdoor is er altijd een specialist in ons team te vinden die jou de oplossing kan bieden die jij nodig hebt.

Opgericht in 2017

In 2017 zijn wij gestart met WordPress Loket. Vanuit een brede ervaring met websites en webwinkels hebben wij deze onderneming opgezet om anderen verder te helpen. Tegenwoordig kun je niet meer zonder professionele website, maar niet iedereen vindt de tijd of heeft de kennis in huis om zelf een goede website te bouwen. Ditzelfde geldt natuurlijk voor het opzetten en inrichten van een webwinkel. Wij zijn er om alle zorgen uit handen te nemen. Door altijd up to date te blijven werken wij volgens de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends.

Tientallen websites gemaakt

Ondanks ons relatief korte bestaan hebben al tientallen klanten gekozen voor de complete service van WordPress Loket. Wij hebben diverse websites en webwinkels naar volle tevredenheid af mogen leveren, en daar zijn we trots op. Als jij nog op zoek bent naar een ervaren, snelle en betaalbare partij voor je nieuwe of bestaande website / webwinkel, dan voegen wij jou graag toe aan onze tevreden klantenkring.

Snelle schakels

Wij houden van snel werken. Snelheid is alles in deze tijd. Je wilt niet maandenlang moeten wachten tot je website of webwinkel eindelijk online staat. Jij wilt op korte termijn een professioneel eindresultaat in Google zien en als je ondersteuning nodig hebt, dan wil je op snel en passend geholpen worden. Daar zorgen wij voor!

Alles onder éen dak

Van maatwerk design tot hosting en van onderhoud tot een goed georganiseerde helpdesk; bij WordPress Loket vind je alle services voor je website of webwinkel onder één dak. Wij vinden het belangrijk dat je nooit van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Je moet kunnen rekenen op de juiste service op het gewenste moment. Dat is wat wij je altijd kunnen bieden.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil jij een professionele website of webwinkel? Kun jij wel wat professioneel advies gebruiken of zoek je naar de juiste partner voor een goed onderhoud van je website of webwinkel? WordPress Loket staat voor je klaar. Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen op basis van jouw specifieke vraagstuk. Neem eens contact met ons op voor een eerste kennismaking!